Traži se monter centralnog grijanja

Tvrtka Oprema – pit d.o.o. Ludbreg, Hrvatska svoju poslovnu aktivnost započela je prije više od 50 godina u sklopu poznatog sistema „Oprema Ludbreg“. U posljednjih 30 godina tvrtka Oprema – pit d.o.o. realizirala je niz značajnih projekata u zemlji i inozemstvu. Naše djelatnosti su uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina, i instalacija za grijanje i klimatizaciju. Zajedno s našim tvrtkama kćerima u Njemačkoj izvodimo radove na poslovima montaže sustava grijanja, ventilacije i vodovoda. Više o nama možete saznati na: www.oprema-pit.hr

MONTER CENTRALNOG GRIJANJA, potreban broj radnika 10

Opis posla

Montaža instalacija grijanja i vodovoda u Njemačkoj, osiguran smještaj i prijevoz na posao, sigurna i redovna primanja, iskustvo rada naše firme u Njemačkoj od 30 godina, minimalna satnica od 9 eur neto, prijava na mirovinsko i zdravstveno u Republici Hrvatskoj, mogućnost ishođenja radne dozvole.

Uvjeti

Potrebno zvanje: instalater grijanja i klimatizacije, vodoinstalater, plinoinstalater Stručna sprema: Srednja škola ili certifikat, KV Potrebno radno iskustvo: minimalno 2 godine Prednost znanje TIG, autogeno zavarivanje Timski rad Ozbiljnost

Što nudimo

Ugovor o radu na određeno vrijeme minimalno godinu dana s mogućnošću zapošljavanja na neodređeno. Osiguran prijevoz i smještaj. Redovna i stimulativna primanja. Rad u profesionalnoj i ugodnoj radnoj okolini.

Zainteresirane molimo da svoj životopis i molbu pošalju na e-mail karin@oprema-pit.hr. Kontakt osoba je Karin Milak, broj telefona 0038542819537.