Javni poziv za prijavu kandidata za zapošljavanje u Hotelima Baška Voda d.d.

Hoteli Baška Voda d.d u turističkoj sezoni zapošljavaju cca. 120 sezonskih radnika različitih profila .

Cilj naše tvrtke je osigurati kvalitetnu i specijaliziranu radnu snagu u narednoj turističkoj sezoni 2022.godini

Ukoliko ste ambiciozni,skloni timskom radu, težite izvrsnosti te želite biti dio uspješnog tima, pozivamo Vas da nam se pridružite i odazovete javnom pozivu koji će se održati 22.i 23.10.2021. godine u Grand hotelu Slavia s početkom od 10,00 do 14,00 sati.

Zapošljavamo kadrove različitih profila na sljedećim radnim mjestima:

 Barmen (m/ž)


POTREBNA ZNANJA , VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • SSS konobar
  • poželjno 2 godine radnog iskustva od toga 1 godina na poslovima posluživanja

 poželjno znanje 2 strana jezika

  • završena škola za barmena
  • komunikativnost,ljubaznost, usmjerenost na goste

PODRUČJE ODGOVORNOSTI:

  • korištenje i razumijevanje stručne terminologije I sastojaka za izradu miješanih pića i toplih napitaka
  • pripremanje I izdavanje narudžba konobarima I gostima pazeći na kvalitetu i normative pića
  • briga o čistoći inventara I izgledu radnog prostora

ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok

Konobar A”la Carte (m/ž)

POTREBNA ZNANJA , VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • SSS konobar
  • poželjno 3 godine radnog iskustva u a la carte restoranima
  • poželjno znanje dva strana jezika
  • komunikativnost,ljubaznost,usmjerenost na goste

PODRUČJE ODGOVORNOSTI:

  • pripremanje restorana za redovan početak rada
  • primanje narudžbi gostiju i usluživanje hranom i pićem
  • briga o čistoći i esteskoj uređenosti stolova
  • rješavanje jednostavnih reklamacija gostiju
  • provođenje aktivnosti u skladu sa zakonskim propisima

ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok

 Konobar/šankist (m/ž)

POTREBNA ZNANJA , VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • KV konobar
  • poželjno radno iskustvo dvije godine, od čega dvije  godine na poslovima posluživanja
  • poželjno poznavanje minimalno jednog stranog jezika
  • komunikativnost,ljubaznost,usmjerenost na goste

 PODRUČJE ODGOVORNOSTI:

  • pripremanje i održavanje inventara, opreme i prostor šanka
  • koordinacija i kontrola robe za poslovanje šanka
  • pripremanje i izdavanje pića
  • spremanje, čuvanje i povrat ambalaže
  • koordinacija dovoljne količine robe za poslovanje šanka

ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok

Sobarica (m/ž)

POTREBNA ZNANJA , VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • NSS
  • bez iskustva
  • poželjno znanje jednog stranog jezika

PODRUČJE ODGOVORNOSTI:

  • spremanje i čišćenje soba i kupaonica, namještanje kreveta, mijenjanje posteljine, usisavanje prašine
  • pranje staklenih stijena i prozora
  • generalno čišćenje soba prilikom odlaska gostiju
  • održavanje i čišćenje gostinjskih stubišta, hodnika, prolaza i staza

ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok

Spremačica/čistačica (m/ž)

POTREBNA ZNANJA , VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • NSS
  • bez iskustva
  • poželjno znanje jednog stranog jezika

PODRUČJE ODGOVORNOSTI:

  • održavanje čistoće zatvorenih i otvorenih prostora objekta, sanitarnih čvorova, terasa, bazena (otvorenog i zatvorenog) i restorana
  • vođenje brige o redovitoj opskrbi ručnicima i toaletnim papirom u sanitarnim prostorijama

ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok

A la carte kuhar (m/ž)

POTREBNA ZNANJA , VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • VKV  kuhar
  • poželjno tri godine radnog iskustva, od čega dvije godine kao kuhar ili kuhar specijalist

PODRUČJE ODGOVORNOSTI

  • rad u a la carte restoranu
  • inicijacija i prezentacija novih jela
  • planiranje namirnica za pripremu jela
  • priprema menija i jela po narudžbi

 ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok

 Kuhar (m/ž)

 POTREBNA ZNANJA , VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • VKV  kuhar
  • poželjno tri godine radnog iskustva, od čega dvije godine kao kuhar ili kuhar specijalist

PODRUČJE ODGOVORNOSTI

  • pripremanje potrebne količine namirnica za kuhanje
  • odgovornost za ispravnost namirnica i kvalitetu izdanih jela
  • pripremanje jela, predjela i deserta po normativima
  • održavanje higijene i čistoće radnog prostora i površina

 ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok

 Pomoćni kuhar (m/ž)

POTREBNA ZNANJA, VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • KV kuhar

PODRUČJE ODGOVORNOSTI

  • pripremanje potrebne količine namirnica, usitnjavanje i obrađivanje do finalne obrade
  • odgovornost za ispravnost namirnica
  • pomaganje u pripremi i izdavanju jela
  • samostalna priprema jednostavnih jela
  • pomoć pri održavanju radnog prostora

ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok

Recepcionar (m/ž)

POTREBNA ZNANJA , VJEŠTINE I ISKUSTVO

  • SSS  društvenog usmjerenja, hotelijersko – turistički tehničar
  • poželjna jedna godina radnog iskustva
  • poželjno znanje dva strana jezika
  • komunikativnost, ljubaznost, usmjerenost na gosta

PODRUČJE ODGOVORNOSTI

  • vođenje korespondencije sa stranim i domaćim gostima
  • primanje gostiju, izdavanje soba prema utvrđenim rezervacijama
  • otvaranje i naplata računa za individualne goste
  • odjava gostiju u knjizi recepcije
  • primanje reklamacija i rješavanje jednostavnih reklamacija
  • sastavljanje liste dolazaka i odlazaka gostiju
  • davanje informacija gostima

ŠTO VAM NUDIMO:

  • timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
  • mogućnost napredovanja
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok