OBAVIJEST

(Sarajevo, 2.3.2022. godine) – Federalni zavod za zapošljavanje je prije izvjesnog vremena, u nekoliko navrata, obavijestio pravne i fizičke osobe, tj. poslodavce i nezaposlene osobe, koje namjeravaju sudjelovati u mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2022. godini, da se prethodno moraju registrirati na web portalu Zavoda www.fzzz.ba ukoliko to do sada nisu učinile, i to najmanje osam dana prije objave javnih poziva. One pravne i fizičke osobe koje su se ranije registrirale to ne moraju ponovo učiniti osim u slučaju izmjene unesenih podataka.

S tim u vezi obavještavamo poslodavce i nezaposlene osobe da je registracija moguća još do 4.3.2022. godine (petak) do 16 sati, nakon čega više neće biti moguća.     

Registracija predstavlja nužan preduvjet za sudjelovanje u programima sufinanciranja zapošljavanja i samozapošljavanja, odnosno podnošenje prijave za sudjelovanje u istim. Na navedeni način, korisnicima se olakšava i ubrzava sam postupak apliciranja za poticajna sredstva. Podatke koje poslodavci i fizička lica popune prilikom registracije NEĆE MORATI ponovo unositi prilikom prijavljivanja na javni poziv.

Otvaranje javnih poziva očekuje se sredinom ovog mjeseca, a o točnim terminima bit ćete blagovremeno obaviješteni.