Traži se medicinska sestra/njegovateljica – Ljubuški

JAVNI  NATJEČAJ

za popunu radnih mjesta u Ustanovi Dom za starije i iznemogle osobe “KRALJICA MIRA” Bijakovići

Medicinska sestra / njegovateljica

 

 

Mjesto rada: Bijakovići

Broj traženih radnika: 3

Vrsta zaposlenja: na neodređeno vrijeme

Radno vrijeme: u smjenama (po 12 sati)

 

Opis poslova: jutarnja i večernja njega korisnika, pomoć kod obavljanja fizioloških potreba i mijenjanje pelena, priprema za kupanje, poslovi održavanja higijene štićenika doma i sl.

 

Uvjeti za obavljanje poslova:

Opći uvjeti:

  • da je državljanin BIH, stariji od 18 godina

 

Potrebna dokumentacija:

Uz prijavu s molbom i kraćim životopisom, potrebno je priložiti sljedeće dokumente (original ili ovjerene kopije, ne starije od 3 mjeseca):

 

  1. Diplomu ili uvjerenje o stručnoj spremi (nostrificirana diploma ukoliko fakultet nije završen u BiH ili je diploma stečena u nekoj od država nastaloj raspadom SFRJ, a nakon 06.04.1992.godine),
  2. Kopija CIPS-ove osobne karte,
  3. Prebivalište.

 

Izbor kandidata vršiti će Komisija, koja će nakon provedenog natječaja izvršiti intervju sa kandidatima koji budu ispunjavali uvjete predviđene natječajem, o vremenu obavljanja intervjua kandidati će biti na vrijeme upoznati.

Pored navedenog, kandidati mogu dostaviti certifikate i druge dokaze o dodatnim edukacijama. Oglas je otvoren do popunjavanja radnih mjesta.

 

NAPOMENA:

Kandidati koji budu izabrani na natječaju dužni su u roku od sedam (7) dana od dana pravosnažnosti odluke o izboru dostaviti liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje navedenih poslova. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati. Navedenu dokumentaciju uz prijavu dostaviti na adresu:

 

Kontakt: 063/321-735 (Marinko); dom.kraljicamira@gmail.com (mail)

 

Dom za starije i iznemogle osobe

„KRALJICA MIRA“

Hrvatskih branitelja 13, Bijakovići

88266