Zavarivač- bravar

Kompanija „KRUPA KABINE“ d.o.o. iz Bosanske Krupe osnovana je 1980. godine a od 2006. godine je dio italijanske Grupacije SIAC. Proizvodimo kabina za poljoprivredne mašine, građevinske mašine i traktore.

Naši najveći kupci su: LIEBHERR, CATERPILLAR, MAGNI, CLASS, DIECI, KUBOTA, BOBCAT i dr. što nas čini dobavljačem za najpoznatije proizvodače mašina za Evropsko i Svjevernoameričko tržište.U Bosanskoj Krupi zapošljavamo 325 radnika što svi zajedno omogućavamo izvoz oko 85 kabina dnevno.

Radi povećanja obujma posla pozivamo sve odgovorne, pouzdane i motivirane osobe koje se žele profesionalno razvijati da se prijave na javni oglas zbog pripreme za rad kroz obuku za radno mjesto:

Zavarivač- bravar     40 izvršitelja

 Potrebni uvjeti:

  •  samostalnost u radu kao i rad u timu;
  • dobre organizacijske vještine;
  • želja za daljim učenjem i usavršavanjem;
  • prednost imaju osobe sa radnim iskustvom

Nudimo Vam:

  •  redovna i stimulativna primanja s radnim vremenom od 6:30 do 15:00 sati, uračunato je 30 minuta za topli obrok osiguran unutar firme od poslodavca, u radnim danima od ponedjeljka do petka i za prekovremeni rad;
  • velika mogućnost za rad prekovremeno; plaćanje naknadno s 50% sve prekovremene sate u radnim danima i subotama;
  • rad u poticajnoj i ugodnoj atmosferi;
  • edukaciju i stručno usavršavanje;
  • priliku za lični i profesionalni rast i

Kompanija obnavlja i kurs za zavarivače u području svoje „Škola za zavarivanje KRUPA KABINE“. Obuka je namijenjena odraslim osobama koje nemaju završenu stručnu spremu niti praksu u postupcima zavarivanja.

Program nudi 3 tjedna obuke u toku koje će kandidat trebati savladati osnovni dio posla uz podršku našeg evropskog inžinjera za zavarivanje, poslovođa i stručnih radnih kolega. Svrha inicijative je da sudionici dobiju kod nas posao postajući certificirani zavarivači.

Za vrijeme obuke kompanija će osigurati smještaj i topli obrok.

Pozivaju se svi zainteresirani kandidati koji ispunjavaju navedene uslove da prijavu sa kraćom biografijom (Curriculum Vitae), pošalju na e-mail adresu: krupa@kk-cab.com.

Rok za podnošenje prijava za ovaj natječaj je 15 dana od dana objave. Više informacija možete dobiti na broj telefona: 037/470-026.

Lokacija: Bosanska Krupa

Broj pozicija: 40

Datum objave: 01.04.2021. god.

Trajanje oglasa: 15 dana (istječe 16.04.2021. god.)