Promark d.o.o. natječaj za posao

Građevinska firma Promark d.o.o. sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti visokogradnje i niskogradnje. Tvrtka PROMARK d.o.o. je registrirana kao društvo s ograničenom odgovornošću i isto je u privatnom vlasništvu.

Od početka pa do danas tvrtka PROMARK d.o.o. se profilirala u kvalitetnu građevinsku tvrtku za visoko gradnju (stambeno poslovni objekti, hoteli, trgovački centri, objekti specijalnih zahtjeva i slično). Sve navedeno se vidi u zastupljenosti aktualnih projekata na području Hercegovine gdje smo bez premca tržišni lider. 

Traži se veći broj tesara, zidara, armirača i pomoćnih građevinskih radnika za dugoročan rad uz odlične uvjete rada u uhodanom timu ljudi na izgradnji stambenih objekata na području Mostara i bliže. Osiguran smještaj, radna uniforma(nakon probnog rada) i radna dozvola.

Od zaposlenika se traži redovan i produktivan rad, mogućnost za povećanje plače postoji. Uslov napredovanja je dokazano radno iskustvo na terenu i u poslu koji se obavlja.

Pored izgradnje objekata Promark d.o.o. se orijentira na proizvodnju i ugradnji metalnih konstrukcija objekata i krovova, raznih drugih nosećih čeličnih konstrukcija, izradu i ugradnju vrata, prozora od PVC ili alumnijskih profila, izaradu aluminijskih stijenki, samo ventilirajućih obloga fasada, termo fasada, strojnih dijelova i tehničkog-građevnog kamena krečnjaka raznih granulacija. Promark d.o.o. raspisuje natječaj za sljedeća radna mjesta:

  1. KV TESAR – više izvršitelja,
  2. KV ZIDAR – više izvršitelja,
  3. KV ARMIRAČ – više izvršitelja,
  4. POMOĆNI GRAĐEVINSKI RADNIK – više izvršitelja

ŠTA  NUDIMO

  • imaš priliku da se pridružiš perspektivnom timu koji želi da bude prvi izbor za zaposlene u svojoj oblasti. Mi smo dinamično okruženje u kojem se čuje tvoje mišljenje, uključujemo te i tvoj nam je razvoj izuzetno važan. Dodatno možeš očekivati:
  • priliku za razvoj i preuzimanje dodatnih odgovornosti – naš cilj je popuniti rukovoditeljske pozicija internim kandidatima. Ukoliko pokažeš pravi stav i uložiš trud, prilike su neograničene.
  • redovna primanja uz koja isplaćujemo i naknadu za topli obrok kao i stimulativne nagrade i bonuse
  • ugovor na puno radno vrijeme,
  • ugodno mjesto za rad u prijateljskim timovima, uz organizirana druženja – teambuilding

Poduzeće osigurava:

Redovno plaćanje po dogovoru i stimulacije

Osigurava smještaj

Radnu dozvolu / Prijavu

Liječnički pregled

Zaštitu na radu

Radnu odjeću i obuću

Alat i opremu za rad

Smještaj

Obrok na radnom mjestu

Prijevoz na posao i sa posla

ŠTA OČEKUJEMO OD TEBE

  • otvorenost, preuzimanje inicijative i pružanje vrhunske usluge našim investitorima
  • imaš zarazan entuzijazam i uživaš u poslu koji radiš
  • dobar/a si kolega/inica – zajedno sa svojim timom radiš korak više kako biste ostvarili izvrsne rezultate
  • voliš raznolikost i lako se prilagođavaš promjenama

Slanjem prijave na naše oglase možete biti sigurni da će se vaši podaci tretirati sa sigurnošću i da ćete, ako zadovoljavate navedene kriterije, biti pozvani na razgovor. U protivnom, vaš životopis ostaje pohranjen u našoj bazi za buduće natječaje u kojima možete konkurirati.

Tražimo motivirane pojedince za nekoliko otvorenih pozicija u našoj tvrtki. U skladu s našim planovima rasta i razvoja, otvoreni smo za nova zapošljavanja na raznim područjima. Ako ste strastveni, ambiciozni i spremni pridružiti se našem dinamičnom timu, ovo je prava prilika za vas.

Više o nama možete saznati na našoj web stranici: www.promark-group.ba

Prijave sa životopisom i sa gore navedenim dokumentima i informacijama dostaviti na adresu ili putem e-maila:

PROMARK d.o.o.

Rodoč bb

88000 Mostar

e-mail: promark@tel.net.ba

Za sve dodatne informacije

Tel.: 036 / 350 – 210

Fax.: 036 / 350 – 221

Prijaviti se možete i na broj mobitela +38763446828 (Viber, Whatsapp)